window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17908946-16');
Socializare2020-03-30T22:25:12+00:00

Socializare

Suntem in distantare sociala, dar nu si indepartare sociala. Comunicam in continuare si participam la evenimente online.

Citeste articole si din alte categorii.

BUSINESS
INVATARE
WELLBEING
NUTRITIE
COACHING
PARENTING
HOBBY
CULTURA

DoR: Carantina care accelereaza mutatul impreuna

April 21st, 2020|Articol, Socializare|

dor.ro: Pe 21 martie, Laura si Tudor au avut prima discutie despre mutatul impreuna. Se intorceau dintr-o plimbare solitara in padure cand au aflat ca autoritatile urmeaza sa anunte restrictii de circulatie. S-au gandit la slalomul pe care nu l-ar mai putea face – de la ea la el, de la el la ea.

SO Meetups

March 27th, 2020|Articol, Socializare|

socialsmarts.ro: SO Meetups este un eveniment lunar de networking, axat pe schimb de know-how între participanți, care include și prezentări pe teme de actualitate în social media, susținute de specialiști în domeniu.

Descopera ArticoleClipuri videoPodcasturiGhiduri

Cauta in resursele publicate pe site

Poti contribui si tu

Daca vrei sa te implici si tu alaturi de noi si de toti cei care au facut un pas spre comunitate, completeaza formularul de mai jos, sau contacteaza-ne. Poti contribui cu resurse, ne poti sugera initiative sau poti recomanda site-ul antreprenorilor, care doresc sa isi faca business-ul vizibil aici. Orice ajutor este binevenit!

VREAU SA CONTRIBUI SI EU